Blackmagic ATEM Mini Pro ISO

€40,00 / dan
Category
Deli povezavo:

Video mikser s funkcijami, kot so: snemanje, streaming in monitoring. ATEM Mini Pro ISO vsebuje nov strojni streaming, ki omogoča direktno prenašanje videa preko Ethernet priključka na YouTube, Facebook, Twitch ipd. Ima tudi podporo za snemanje pretočnega videa direktno na USB flash disk.

Kontakti

Lokacija: Ljubljana

Opis

  • vgrajen strojno H.264 snemanje preko USB-C na združljive naprave
  • direktni pretok videa (streamning) preko Etherneta na video platforme, kot so YouTube, Facebook Live in Twitch
  • vgrajen multiview s stream, record in audio statusom
  • dodatni gumbi na mikserju za začetek streaminga, snemanja in dodelitev HDMI izvora

 

ATEM Mini mikser lahko kontrolira do 4 kamere preko HDMI priključkov in zagotavlja skladnost kamer z profesionalnim studijskim potekom dela v živo. Sedaj lahko isto BMD Pocket Cinema kamero lahko uporabljate za studijsko delo in kot digitalno cinema kamero.

Video kontrola je preko HDMI prikjlučka in je na voljo takoj, ko je kamera priključena. Lučka za snemanje na kameri postane tally lučka takoj ko je kamera v etru (aktivna). ATEM programska oprema ima camera control unit stran (CCU), kjer nastavite kamere in jih poenotite. Nastavite zaslonko, nivoje črnine, podobno kot pri broadcast CCU. Lahko kontrolirate barvne odtenke za balanciranje kamere, kot tudi focus, gain in hitrost zaslonke. Lahko tudi snemate ISO Blackmagic RAW v kameri za morebitno nadaljnje editiranje.

Ko priključite kamero na ATEM Mini mikser se kamera preklopi na studio način in jo lahko upravljate, kot studijsko kamero z funkcijami optimiziranimi za produkcijo v živo. Lučka na sprednji strani (v studijskem načinu je to tally) bo voditelju indicirala katera kamera je trenutno v etru. Na display kamere bo kamerman pra tako videl napis on-air, ko bo kamera v etru.

Z DaVinci primarnimi korekcijami v kameri lahko dodamo produkciji v živo bolj filmski izgled. Vgrajen barvni korektor omogoča izenačenje kamer, lahko tudi izberet DaVinci barvno korektor in s tem odklenete barvne zmogljivosti kamere. Predstavljajte si produkcijo v živo s filmsko sliko. Lahko uporabljate RGB kontrolo za temne, srednje in svetle tone, lahko tudi nastavite Y kanal posebej z DaVinci YRGB korektorjem.

Produkcija z več kamerami je vznemirljiva, ker lahko izberete različne poglede kamer v realnem času. V tem primeru lahko oddajate v živo namesto, da snemate in kasneje montirate video. Produkcija v živo je tudi izredno hiter način pridobivanja programa in je na voljo takoj, ko končate snemanje. Ni cenejšega načina za produkcijo televizijskega programa. Sedaj lahko Blackmagic Cinema Pocket kamero uporabljate, kot studijsko kamero ali kot produkcijsko cinema kamero.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Blackmagic ATEM Mini Pro ISO”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja