Manfrotto Carbon Fiber video stojalo

€40,00 / dan
Categories ,
Deli povezavo:

Manfrotto 509 Video Head with 645 Fast Twin Carbon Fiber Tripod. Fast Twin Carbon Tripod ima dvojno cev in tehnologijo FAST Lever Lock za najbolj robustno podporo doslej. Ta serija video stojala je bila razvita s primarnim ciljem olajšati snemanje videa s skrajšanjem časa postavitve in upravljanja samega stojala. Sinhronizirani zapiralni mehanizmi omogočajo videografom nadzor nad celotno nogo z enim samim zaklepom in se lotijo dela v rekordnem času.

Kontakti

Lokacija: Ljubljana

Opis

Video stojalo vključuje Manfrotto 509 Professional Fluid Video Head in 645 Fast Twin Tripod iz ogljikovih vlaken – Carbon fiber

Fluidna glava 509HD združuje ergonomsko obliko in profesionalno zmogljivost. Da bi vam pomagal doseči neverjetno gladke premike kamere in odlične posnetke, ima 509HD spremenljiv upor tekočine in hiter, natančen 4-stopenjski sistem protiutežnosti, zaradi česar je primeren za široko paleto polprofesionalnih in profesionalnih kamer. Patentiran Advanced Balancing Recorder (ABR) 509HD vam omogoča hitro iskanje, zapomnitev in ponovno vzpostavitev pravilno uravnoteženega položaja plošče pri uporabi določene kombinacije opreme. 509HD ima tudi konektorje Easy Link za enostavno pritrditev dodatkov, osvetljen izravnalni mehurček in zamenljive rozete za pritrditev pan bar na obeh straneh glave. 509HD ima 100 mm nastavek za stojalo s polkroglo.

645 FTT Fast Twin Carbon Tripod ima dvojno cev in tehnologijo FAST Lever Lock za najbolj robustno podporo doslej. Stojalu je priložena polkrogla 2 v 1: standardna 100 mm posoda, združljiva s 75 mm adapterjem (na voljo kot dodatna oprema), ki omogoča uporabo širšega nabora video glav. Ima tudi zaklep srednjega razpršilca. Vendar pa je zaradi 3-kotnih izbirnikov uporaba trosilnika stvar izbirne preference.
Ta serija je bila razvita s primarnim ciljem olajšati snemanje videa s skrajšanjem časa postavitve in vzdrževanja. Sinhronizirani zapiralni mehanizmi med zgornjim in spodnjim zaklepom omogočajo videografom nadzor nad celotno nogo z enim samim zaklepom in se lotijo dela v rekordnem času. Novo stojalo zagotavlja največjo vsestranskost, podpira uporabo široke izbire glav in zagotavlja največjo togost, hkrati pa je izjemno lahek.
Poleg tega je opremljen s teleskopskim trosilnikom 2 v 1 na tleh in v sredini ter ima 3-kotni izbirni mehanizem za enostavno nastavitev. Opremljen je s koničastimi nogami z gumijastimi podplati za trden oprijem in prilagodljivost najrazličnejšim lokacijam snemanja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Manfrotto Carbon Fiber video stojalo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja